Om os

HVEM ER THEM SAVVÆRK?

Vi har arbejdet med træ hele vores liv, og er dermed ægte træmænd. Vi er fuldstændig fascineret af træ. Det er et fantastisk organisk materiale. Har du træ, kan du simpelthen alt – bygge hus, lave møbler, legetøj, varme m.m.

MISSIONEN OM TRÆ

Kendskabet til dette skønne materiale, vil vi gerne præsentere og udbrede for børn. Vi synes, børn fortjener et alternativ til plastik-produkter, som meget legetøj er fremstillet af. Der er jo en helt anden energi i legetøj lavet af træ.

“Min lillebror har sådan en armbrøst derhjemme, og den kan holde til alting!”. Denne bemærkning kom fra et barn på en 11-12 år, og disse bemærkninger bliver gemt i trææsken med succeshistorier, der giver os troen på, at også andre vokser op og får lyst til at arbejde med træet.

TRÆET

Vores træ fælder vi ved Himmelbjergegnens skove, hvor vi bor. Herefter bliver det fragtet hjem, tørret og savet i planker i forskellige tykkelser, alt efter træets beskaffenhed – og hvad vi kan eller skal bruge det til. Herefter ligger det til tørre henover mindst en sommer, før det kan bruges til det endelige produkt.